Mercedes 

 

Animadora de tallers d'expressió creadora amb enfocament terapèutic (CertifiéeADAEC-ArtCru)


 

Durant molt anys dedicats a nens en centres educatius Suïssos, especialment en el desenvolupament artístic i de manualitats, comprobava com els nens buscaven un reconeixement extern mitjançant les seves creacions.

Aquesta recerca d’aprobació hem portava a pensar, en la dependència que els determinava a l’hora de crear.

Sentía que , encara que teniem resultats positius en el desenvolupament dels menors, trobava a faltar algún aspecte que pugui potenciar les qualitats innates de cada nen.

 

Per sort, la meva trobada amb Guy Lafargue hem va permetre construir un marc que ofereix un clima de seguretat i de confiança en les pròpies capacitats. El participant pot crèixer, desenvolupar-se, crear i crear-se a sí mateix en un taller on la comparació, la competició i el judici no té cabuda.

 

Treballo amb:

 • Nens des de 3 anys
 • Serveis residencials de persones amb diagnòstic psiquiàtric
 • Menors estrangers no acompanyats
 • Usuaris de serveis penitenciaris
 • Immigració
 • Dones
 • Formadora de professionals dels àmbits:
 • Educatiu
 • Medico-social i cultural,
 • Centres penitenciaris,
 • Residències de salut mental,
 • Centres i/o associacions per a discapacitats
 • Centres d’acollida de
 • Persones en risc d’exclusió social
 • Centres de formació

 

 

Sarah

Interiorista.

 

Des de molt petita tenia inquietuts socials i interessos artístics com el ball flamenc, claquet, dansa del ventre i el teatre.

Durant una setmana per any em sumergia dins el món del teatre, a França. Totes les hores del dia feiem teatre, al matí era un personatge, durant el dinar un altre, a la tarda canviavem d’ambient. No teniem telèfons, mòbils ni premsa ni televisió. El grup era la meva família, era tot un món d’emoció, de colors, de sentiments.

Sóc voluntaria en animació de tallers d’expressió pictòrica i expressió escènica, per a nens escolaritzats i persones amb problematiques de salut mental.

 

Loïc

Estudiant de Grau Superior de so per a Audiovisuals i Espectacles.

 

 

 

Sóc voluntari en animació de tallers d’expressió d’escriptura lúdica i expressió cantada, per a joves de justícia juvenil.

Proposo un programa de hip hop a Radio Cubelles, per donar a coneixer joves cantants de hip hop.

Des de molt jove m’agradava el món de la música i del cinema.

Aquest últim va sorgir quan durant una classe de teatre, un estudiant de l’escola ECAL, École Cantonale d’Art, de Lausanne, (Suiza) buscava un nen roset i que sàpiga transmetre emocions a la càmera.

Vaig ser escollit i des de llavors vaig protagonitzar curts metratges i vaig ser figurant en un llarg metratge “Bienvenu en Suisse” .

 

 

 

 

 

 

 

Sandra

Aparadorisme


Sóc voluntària en animació de tallers d’expressió pictòrica i maquillatge per a nens escolaritzats i persones amb problemàtiques de salut mental.

 

 


La meva mare m’explica que des de que vaig tenir la edat de mantenir un llapis em vaig posar a dibuixar. De petita allà on anava m’emportava la meva carpeta amb fulls i llapis.

Amb el meu germanet ens inventàvem jocs de dibuixos i fèiem moltes manualitats.

 

 

 

 

 

 

 

 

Miquel

Dissenyador gràfic

Estudiant de Producció musical


 

 

Sóc voluntari en animació de tallers d'expressió mitjançant la música, el disseny i la fotografia.

 

Des de molt jove sempre he volgut transmetre la emoció que em provocava la música. Investigant com es produeix la música electrònica he aconseguit compondre de forma autodidacte. Gràcies a aquest mitjà puc expressar les meves sensacions i així proposar un espai d'expressió als usuaris de Clorofil·la. El disseny i la fotografia són llenguatges creatius que permeten dir allò que no es pot amb paraules.

 

 

 

 

 

 

                                                      Albert Tribó Ramírez

                                                      Advocat - Mediador